perjantai 27. kesäkuuta 2014

Day 11: Polka dots

Haasteen ensimmäiset kymmenen päivää on päihitetty ja nyt päästään haastavampiin aiheisiin. En osaa edes kuvitella mitä keksisin viimeisten päivien haasteista kynsille.. Eilen tein pilkkukynnet. Apunani käytin jokaisen kynsiharrastajan pakollista työvälinettä dotting toolia eli pistekynää.

 Pohjalakkana toimi pilkullinen W7 merkin lakka nimeltä Salt n Pepper. Nimi kuvastaa hyvin lakkaa. Valkoinen cremelakka, jossa paljon mustia ''pippureita'' pikkuglittereitä. Lakkasin kynsille kaksi kerrosta. Ei moittimista. Ehkä kolmannen olisi saanut laittaa, mutta en halunnut tunkea liikaa, kun glitterit on aina vähän hankala poistaa.. Kynnet jäivät osittain ehkä vähän läpikuultaviksi, mutta sitä ei kuvista juuri huomaa.


Olen jo pitkään halunnutkin tehdä uudestaan tassukynnet. Ihastuin tähän koristeluun jo silloin kun ensimmäisen kerran kokeilin. Pilkkuhaaste oli oiva tilaisuus kaivaa taas dotting tool käteen ja pilkutella kynsille tassut. Laitoin tassuille vain kolme varvasta, koska se on jotenkin symmetrisemmän näköinen kuin neljä, ja neljän varpaan kanssa tulee enemmän suttua.


Ensin yritin pilkutella tassut oikeaan järjestykseen, ikään kuin koira olisi kävellyt kynnellä ja jättänyt jälkeensä jäljet. Tämä idea meni kuitenkin penkin alle, koska arvioin etäisyydet väärin ja pallot tulivat liian lähelle toisiaan. Siispä aloitin nimettömän kynnen tassujen teon uudestaan ja lakkasin muihinkin kynsiin tassut vain koristeeksi. Täytyy joskus vielä tehdä uudestaan sillä tämä idea on niin hauska. :) Jos onnistuisi se sijoittaminenkin paremmin ensi kerralla.

 Pilkkuteeman takia lakkasin juuri tuolla Salt n Pepperillä. Tassut voisivat erottua paremmin yksivärisellä taustalla, kun nyt ne vähän sekoittuvat taustaan.

Tämä on ainoa W7 -merkin lakkani. Pullo on isokokoinen, 15 ml. Lakassa ei ole mitään vikoja. Kuivuu nopsaan ja levittyy glitterlakaksi hyvin. Ainoa miinus tulee tuosta siveltimestä. Se on liian kapea ja vähän turhan kulmikas tuomaan kynsien reunoille siistit rajat. Silti en siivonnut kynsiltä kuin yli menneet lakat ja niitäkin oli vähän. Hienosti siis toimi. Tilasin tämän joskus vuosi sitten Mimaxilta ja hintaa taisi olla 4,95 e. Hintaan nähden tosi hyvä lakka. Harmi vain ettei ole tullut tilattua enempää. Tältä merkiltä on tullut uusia kokoelmiakin. Parempi silti varmaan näin, kun tätäkin 2 kertaa olen vuoden sisällä käyttänyt. :D


Yritän tiivistää vähän aikataulua ennen leiriä ja saada tänne jopa kaksi postausta. Saa nähdä miten käy. :)

Ai niin, musta lakka oli Wild & Mild - Black cat, joka toimii vieläkin moitteettomasti, vaikka on jo kauan ollut käytössä. Päällyslakkana käytin konadia, ettei vaan tassut leviä pitkin maisemia.. Maisemista puheen ollen, satuin tänään ottamaan sisällä kivan järvimaiseman samasta kohtaa kolmeen kertaan. Ensimmäisen otin aamulla. Varmaan kello kymmenen aikoihin. Toinen on joskus iltapäivällä otettu, ehkä kolmen tienoilla ja viimeisen otin tuossa yhdeksän aikaan.


Päivät kuluvat kulumistaan ja kesäloma on kohta puolessa. Vielä on paljon tekemistä jäljellä.. Leiri on ensi viikolla, sen jälkeen kaksi viikkoa töitä.. Täytyy käydä katsomatta Tähtiin kirjoitettu virhe elokuvateatterissa ja koulukirjat pitää ostaa ensimmäiselle lukiovuodelle. Eiköhän kaikki ala rullaamaan..

Hauskaa viikonloppua! :)

2 kommenttia:

  1. hii kivapostaus jälleen :) Ja toivottavasti tulee kiva leiri :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että joku lukee. :)
      Joo, eiköhän se suju ihan rattoisasti :D

      Poista

Kiitos kommentista! :)