lauantai 21. kesäkuuta 2014

Day 10: Gradient nails

Haasteessa on nyt päästy jo kymmenenteen päivään. Hitaasti mutta varmasti.. Vuorossa siis liukuvärjätyt kynnet. Liukuväri näissä ei ehkä päässyt pääosaan ja tuli taas lisättyä vähän liikaa kaikkea, kun vähemmällä olisi voinut tulla kauniimpaa. Näillä mennään.


Pohjan virkaa hoiti Essien tuttu Sugar daddy. Halusin tästä vähän manikyyrimäisen liukuvärin ja siksi lakkasin ranskispohjan. Kärjestä alaspäin kohti tyveä töpöttelin meikkisienellä vaaleanpunaista Wild & Mild - Ultima thulea. Kun sitä sain kunnon kerroksen töpöttelin kärkeen tummempaa Flormarin violettia hololakkaa 802. Kesti päivän ennen kuin keksin näihin koristelut ja lätkäsin sitten hopeat kukkaset jokaiseen kynteen. Vielä viimeiseksi -ja en nyt tiedä sopiko se tähän vai ei- töpöttelin Maybellinen hopeaa hologlitteriä, jossa oli mukana myös hopeita hexejä kynnen kärkeen.


Nimettömän kynteen tuli vahingossa liikaa hexejä ja se erottuu joukosta. Kerrankin tein jonkinlaiset blingbling-kynnet. Vaikka onhan niitä vielä paaljon överimpiäkin tapauksia. Harmi tosin kun tuo liukuväri ei pääse kunnolla oikeuksiinsa. Ja siirtokuvatkin ovat vähän turhan isoja. Sain juuri ja juuri ne mahtumaan kynsille.


Siirtokuvien kanssa oli ongelmia. Ensimmäinen kerta minulle. Siirtokuvat ovat aina toimineet minulla juuri niin kuin pitääkin. Kaartuneet kynteen kokonaan ja tarttuneet hyvin. Joskus kynsi on ollut liian kuiva ja kuva on jämähtänyt väärään kohtaan, mutta se ei suinkaan ole kuvan vika.

 Tällä kertaa kuva ei tarttunut ollenkaan kynnelle. Liikkui koko ajan, eikä ollenkaan kuivunut kiinni. Pidin toisia kuvia pidemmän aikaa vedessä, toisia vähemmän, mutta mikään ei auttanut. Ja vesikin oli huoneenlämpöistä. Onko teille koskaan käynyt näin? Lopulta liimasin kuvat kiinni kynteen kirkkaalla kynsilakalla.



Päällyslakkana käytin pikakuivattavaa. Kuvat otin tänään ulkona, kun sade hieman taukosi. Aurinko ei juurikaan paistanut täällä päin. Juhannusta vietettiin kotona, vaikka alunperin piti mennä mökille. Taas on postailu vähän jäänyt toisarvoiseksi, mutta eiköhän täältä vielä joskus nousta. :)

 Sain tietää tuossa pari viikkoa sitten, että olenkin menossa ratsastusleirille viimeinen päivä kesäkuuta. Joten maanantaista perjantaihin en ainakaan pääse postailemaan, ellen sitten ajasta postausta, mitä tuskin tulee tapahtumaan. Katsotaan milloin taas pääsen postailemaan kynsiä. Seuraava postaus onkin ostoskooste. Lomalla kun on tullut osteltua aika paljon kaikenlaista...


Oikein hauskaa juhannusta kaikille! (: 
Toivotaan että säät paranevat. Nyt on vähän kylmää ollakseen kesäkuu..

6 kommenttia:

Kiitos kommentista! :)