maanantai 19. toukokuuta 2014

Day 9: Rainbow nails

Taas haasteen pariin. Vuorossa oli sateenkaaren väriset kynnet. Löysin täältä kuvan ja yritin ottaa mallia vähän. En kuitenkaan lakannut kahdella värillä kynteen, vaan jokaiseen omalla värillään. Siksi lopputulos ei ole niin kirjava kuin mallikuvassa. Mustaakin tulin käyttäneeksi liikaa reunoissa. Tuon huomasin vasta myöhemmin, kun katsoin mallia uudestaan. Eihän niissä ollutkaan kokonaan mustia rajauksia.. mitkä minä jo ehdin tehdä. No, eipä niitä enää poiskaan saanut joten näillä mentiin.

 Alkuun kyllä mietin lakkaanko ollenkaan mustia rajoja, mutta päädyin sitten kuitenkin lakkaamaan, kun muistin että ne näytti hyvältä. Olisi varmaan pitänyt vielä tarkistaa mallikuvasta.


Sellaiset niistä sitten tuli. Pohjana käytin tuttua valkoista Wet n Wild:n French white cremeä, jota lakkasin kaksi melko ohutta kerrosta. Kolmannen olisi tarvinnut, jos koristelut eivät olisi olleet näin peittävät. 


Koristeluissa käytin siis Oumaxin akryylimaaleja. Väreinä oli punainen, keltainen, vihreä, pinkki, sininen ja musta. Dotting toolilla töpöttelin aluksi kynnen tyveen kunnollisen maalipinnan ja siitä rupesin pikkuhiljaa ''valuttamaan'' toolilla väriä kohti kärkeä. Vierähtihän siinä tunti jos toinenkin ja se siitä ryhdin kohotuksesta. Jos päälle kaksi tuntia istuu väkertämässä kynsiä, niin on pakko ottaa vähän rennompi asento.


Vähän siistimpää jälkeä olisin toivonut. Jotenkin tuo musta rajaus pilasi kaiken. Tykkäsin niistä paljon enemmän ilman rajoja. Kumma kyllä jaksoin koristella oikeankin käden ja siihen en tehnyt rajauksia, mutta en ikävä kyllä ottanut kuvia oikeasta kädestä. :( Tuo keltainen koristelu meni vähän pilalle kummassakin kädessä.. :'D Kun taas vihreä onnistui parhaiten.

Tänään oli tosi kuuma päivä. Meinasi läkähtyä koulussa. Jos tätä hellettä jatkuu, niin kohta pääsee uimaan. :)
Huomenna olen menossa ratsastamaan ja toivotaan ettei kynnet nyt katkea, kun ovat tähän asti pysyneet ehjinä.

Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille (:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)