torstai 27. maaliskuuta 2014

Day 8: Metallic nails

Otsikosta käy selväksi, että palasin kynsihaasteen pariin ja tein vaihtelun vuoksi ruffian manikyyrin. Ihan hyvin onnistui vaikka taitaa olla jo yli vuosi edellisestä kerrasta ja tämä olikin vasta toinen kerta kun tällä tyylillä lakkasin. Kivahan tämä oli, mutta aika yksinkertainen. On kyllä ihan kiva saada kynsille välillä jotain tosi simppeliä. :)


Tämä onkin ainoa varjossa otettu kuva ja siksi tässä on paremmat väri kuin auringossa otetut. Sattui olemaan ilta-aurinko kun sain nämä kuvattua, niin tuli vähän tummemmalla valolla kuvat.


Kummatkin lakat toimivat tosi hyvin. Sally Hansenin lustre shine -kokoelman Scarab eli tuo sinivihreä duochrome peitti kylläkin jo kerroksella, kun taas BYS'n Astro Goldia jouduin lakkaamaan kaksi kerrosta. BYS levittyi ja kuivui ihan hyvin ja Scarab paremmin kuin hyvin. Myös sen sivellin on paremman muotoinen ja paksu. BYS'n sivellin on ehkä turhankin kapea.


Päällyslakkana käytin pikakuivattajaa vaikkei välttämättä olisi tarvinnut, mutta olin menossa nukkumaan, enkä halunnut ottaa riskejä. :) Rekvisiittana on taas tuttu kultainen kaulakoru, kun se tuntui sopivan hyvin tähän väriyhdistelmään.

Onpas mukavaa olla ulkona kun on ihanan kesäistä joka puolella. Se piristää huomattavasti arkea. Voi mennä skootterilla kouluun ja ratsastaessa ei tule niin kylmä. Eilen juuri oltiinkin kaverin kanssa tandemi-ratsastamassa ilman satulaa. Eli kumpikin oli selässä yhtä aikaa. Onneksi tasapaino piti sen verran, ettei tipsahdettu alas, vaikka läheltä piti muutaman kerran. :)


Viimeksi käytin tuota Scarabia kesällä.. Tykkään lakasta silti paljon, vaikkei sitä ole tullutkaan käytettyä. Yksi lempparilakoistani. Lakkoja tuntuu olevan vähän liikaa, kun on viimeksi lakannut tällä lempparilla kohta vuosi sitten. :D No onneksi tämä samainen lakka näkyy bannerissa, jos sitä ei aina muista ottaa käyttöön.

Mitä piditte ruffianista? Pitäisikö seuraavaksi jatkaa haasteen parissa sateenkaaren väreissä vai tehdä jotain vähän hillitympää..

Hauskaa torstaita ja loppuviikkoa kaikille. (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)