lauantai 22. helmikuuta 2014

Day 7: Black and white nails

Palasin näillä kynsillä taas kynsihaasteen pariin ja vuorossa olisi mustavalkoiset kynnet. Mulle iski halu tehdä ranskis ja sellaisen sitten päätin tehdäkin.

 Taidan tykätä tehdä enemmän liu'utettuja kuin täysin tasaisia ranskalaisia manikyyrejä. Niissä kun ei ole niin tarkkaa sen rajan kanssa ja voi mennä lakka vähän ylikin ilman että siitä olisi haittaa. Otin sitten meikkisienen käteen, ja ranskislakan kuivuttua rupesin tekemään mustaa kärkeä kynsille. Tajusin heti, että eihän tätä tällaiseksi voi jättää. Niimpä päädyin lisäämään siihen vähän kimallusta Evelinen lakasta 376. Sitä töpöttelin vähän jokaiseen kynteen mustan värin päälle. Tähän väliin pistänkin kuvaa.


Liuku onnistui ihan hyvin ja sitten rupesin miettimään, että mitäköhän valkoista näihin voisi lisätä. Ensin ajattelin pieniä pilkkuja ransiksen rajaan, mutta sitten olisin tehnyt liu'un turhaan jos kuitenkin tulee selvä pisteiden raja. Päädyin sitten tekemään jokaiseen kynnen ranskiksen rajalle reunoihin dotting tool -kukkaset. Paremmin olisi ehkä voinut onnistua, mutta tarpeeksi siistit minulle. Viimeksi tein näitä kukkia elokuussa. Taidot ovat siis vähän ehtineet ruostua.


Kaikki sujui hyvin, kunnes rupesin koristelemaan oikean käden kynsiä. Sormet tuntuivat heittävän valkoiset pallot mihin sattuu ja nimettömäänkin sain vain neljä palloa, vaikka tarkoitus oli laittaa kaikkiin kukkiin viisi terälehteä. Melkoista räpellystä, mutta olkoon tämän kerran. Ehkä ensi kerralla paremmin. 

 Strassien väriä mietin hetken. Joku kirkkaan värinen olisi piristänyt lakkausta kummasti, mutta koska kynsien piti olla mustavalkoiset jäljelle jäi vain kaksi strassihyrrän vaihtoehtoa: kirkas ja musta. Katselin kumpaakin kynnellä, mutta huomasin mustan erottuvan paljon selkeämmin valkoisten kukkien keskeltä, että päätin laittaa sen kaikkiin kynsiin.


Olen huomannut useissa blogissa, että kynsien kanssa käytetään paljon jotain kivaa rekvisiittaa taustalla. Minulla on usein vain lakka, jota olen kynsiin käyttänyt. Useinkaan en jaksa etsiä mitään kaunista ja tyydyn vain pullokuviin. Nyt muistin omistavani mustan kaulakorun, josta roikkuu sininen sydän. 

  Musta sopi hyvin näihin kynsiin ja päätin ottaa sen mukaan ja kokeilla mitä saan aikaan. Sydämen jätin pois koska se oli sininen ja se ei oikein sopinut mielestäni mukaan. Oli kyllä hyvä, että kokeilin tätä. Kuvista tuli heti paljon kivemman näköiset ja huomio ei kohdistu vain tönkköön pulloon (jonka silti jätin taustalle, koska olen niin tottunut pitämään jotain kädessäni kuvatessa) ja nauha on kiva lisä. Eipä siis ihme, että monet tykkäävät etsiä ja sommitella kaikenlaista kivaa taustalle. :)


Hiihtoloma on nyt alkanut täällä meillä päin ja nokka kääntyy nyt kohti mökkiä ja blogi taitaa pysyä hiljaisena seuraavan viikon. Harmi, kun olen muutenkin nyt postainnut kovin vähän tässä kuussa. Että semmoinen kuuluminen nyt tähän loppuun. Mutta viettäkääpä kiva loma, niillä joilla se on! :D


Ja vielä loppuun kuva käytetyistä lakoista. Äänestys saatiin loppuun ja kiitos paljon niille viidelle jotka äänestivät ja saamanne pitää! (:

Lumene - Kynnentasoittaja
Essie - Sugar Daddy
Eveline cosmetics - 376
Wild & Mild - Black cat ja Polarbear
Cesars - Pikakuivattaja
Dotting tool
Meikkisieni töpöttelyyn
Strassihyrrä

Katsotaan saanko aikaan yhden postauksen kännykällä. ;)

8 kommenttia:

  1. Tosi sievät :)
    Oon myös huomannu rekvisiitat kivana lisänä, mutten ikinä muista ottaa mukaan kuviin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Joo itselläkin kesti kauan ennen kuin "jaksoin" ottaa jotain kivaa taustalle tai tässä tapauksessa sormille :D

      Poista
  2. Oikein somat kynnet. Mukavaa lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toivotaan etten ainakaan sairastelisi enää :)

      Poista
  3. Kiitos, taitaakin olla yksi lemppareistani :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)