torstai 23. tammikuuta 2014

Day 6: Violet nails

Ensimmäinen Opi, jolla päätin lakata oli luumunvärinen In The Cable Car-Pool Lane. Aiemmin kerroinkin tässä olleen shimmeriä, mutta kynsillä ei niitä pahemmin näkynyt. Suoraan sanottuna en hirveästi tykännyt tämän lakan koostumuksesta. Vähän tahmea lakattava ja sivellinkin vähän liian kaponen.
    Olivathan nämä minipulloja, mutta silti. Sain siivoilla jälkeen päin kynsinauhoja kun lakka vähän levisi. En myös hirveästi tykkää näin tummista väreistä, mutta koristeluilla tämä näyttää paremmalle :) Plussaa lakka saa nopeasta kuivumisnopeudesta ja kestävyydestä (jos tämä lasketaan plussaksi, kun en lakasta edes liiemmin tykännyt :D). Pysyi kynsillä ihan kivasti kaksi päivää ilman kärkikulumaa. Ehkä peukun kärjestä alkoi kuultamaan vaaleaa kynnen kärkeä hieman..



Koristeluiksi halusin testata Adeninasta saatuja valkoisia siirtokuvia. Muistuttavat jotain pitsikuviota. En oikein keksinyt mitä tehdä näiden kaveriksi, mutta pilkut saivat luvan kelvata. (:




Kuvia sain taas otettua ulkona ja olen aika tyytyväinenkin näihin. Keskisormi ehti valitettavasti juuri ennen kynsien lakkausta lohjeta ja jäi sitten muita vähän lyhyemmäksi.


Talven huonot puolet alkavat näkyä. Iho kuivuu vaikka sitä rasvaa monet kerrat päivässä. Kynnet lohkeilevat sitäkin useammin. Enkä taida taas vähään aikaan päästä postaamaan. Se ei kylläkään ole talven syy.

  Piakkoin pitäisi alkaa päättämään, mihin aikoo hakea opiskelemaan yhdeksännen luokan jälkeen. Minulla on aina ollut vaihtoehtona tuttu lähellä sijaitseva lukio. Se on yhdistettynä yläasteeseen (jota minä käyn) ja viitos- ja kuutosluokan ala-asteeseen. Paikka on tuttu ja periaatteessa siinä olisi helppo jatkaa. Suurin osa kavereista lähtee kuitenkin muualle jatko-opintoihin ja maisemanvaihto kyllä piristäisi minuakin. En vain ole löytänyt itselleni tiettyä alaa. Ja lukiona helpoin ja lähin olisi tietysti tämä tuttu lukio.

    Nyt mielessä pyörii ratsastuslukioon lähtö. Samalla kun suorittaisin lukio-opinnot ja valmistuisin ylioppilaaksi saisin myös harrastaa ratsastusta pitkin kouluvuotta ja se sisältyisi tietysti opintoihin.
Lähimpänä ratsastuslukiona taitaa olla tuo Ruoveden lukio, mutta taitaapi olla tarkoitettu kisaavammille ratsastajille. Minä kun tykkään ratsastaa lähinnä siksi, että se on kivaa. Vaikka olen kaksissa kilpailuissa jo ollutkin, melko huonoin tuloksin... :D

Tästä ratsastuslukio -aiheesta olisi kiva kuulla lisää, jos joku lukija tietää, niin laittakaa kommenttia alas. Tietysti muistakin jutuista saa kirjoittaa. ;)


Kynsien lakkaaminen on toinen harrastukseni, mutta en silti haluaisi mennä lakkauslukioon, vaikka sellainen olisi keksittykin :'D Olen lakannut muutamaan otteeseen kavereiden kynsiä, mutta en silti haluaisi tätä työkseni tehdä. Silloin lopahtaisi varmaan into omien kynsien lakkaamiseen.


Tarvikkeet ja lakat, joita käytin.
Lumene - Kynnentasoittaja
OPI - In The Cable Car-Pool Lane
Cesars - Pikakuivattava
Oumaxi akryylimaali - Valkoinen
Dotting tool
Valkoisia adeninan siirtokuvia


Saapa nähdä mihin elämä minut vie.
Huomenna olisi koulussa uintia. Eletään päivä kerrallaan.
Yhteishaku ei kyllä ole enää kovin kaukana...
Mutta viettäkääpä kaikki mukava loppuviikko, niin minä koitan keksiä jotain kynsille ja jotain ensi syksylle...

2 kommenttia:

  1. Niin kauniit!

    Älä turhaan stressaa, kyllä se tulevaisuus sieltä tulee ;) Terveisin abiturientti, joka ei vieläkää tiedä mitä haluaa tehdä "isona"...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti (:
      Toivotaan, mutta sitä alkaa pakollakin vähän stressaamaan, kun on kuitenkin kolmesta vuodesta elämässäni kyse.. :) ja mihin sitä sen jälkeen sitten lähtee, siinä toinen kysymys :D Kiitos kuitenkin tsempistä! Ja tsemppiä sulle kanssa :D

      Poista

Kiitos kommentista! :)