torstai 9. tammikuuta 2014

Day 4: Green nails

Haasteessa oli vihreiden kynsien vuoro. Halusin lakata Color Clubin Fly With Me :llä ja kaveriksi valitsin melkein täysin saman värisen glitterlakan Yes Lovelta.
Kynsissä riitti vielä mittaa ja halusin taas lakata raskalaisen manikyyrin. Ne kun sopii niin hyvin pitkille kynsille ja on paljon enemmän tilaa koristella kärjet, kuin lyhyemmissä kynsissä.

Aluslakan olin ehtinyt laittaa jo edellisenä päivänä, mutta oli hieman kuluneen oloinen ja lakkasin sen päälle vielä toisenkin kerroksen. Siinä kohtaa tuli tehtyä virhe. Kahdella kerroksella vanha misiintynyt Rimmelin Base & Top coat (jota olen käyttänyt aluslakkana vain saadakseni sen tyhjäksi) suuttui ja alkoi kuplimaan. Kirkkaassa lakassa kuplat näyttivät kuitenkin niin pieniltä, että ajattelin niiden peittyvän värilakan alle. Mutta heti kun olin saanut kynnet valmiiksi, niin kas kummaa, kun kuplat alkoivat oikein paisua lakan alta näkyviin...
Siinä vilskeessä unohdin myös lakata ranskislakan pohjalle. :( Onneksi en kuitenkaan omista hirveän värjäytyneitä kynsiä ja niin ollen se ei paljoa haitannut. Tietysti olisin varmaan muistanut paremmin lakata ranskislakan, jos minulla olisi häiritsevän kellertävät kynnet...


Kuvat sain taas otettua ulkosalla, mutta sielläkin on nyt vähän huono valo.. :(

Töpöttelin sienellä liukuvärin Fly With Me:llä kynsien kärkiin ja lakkasin Yes Loven omalla siveltimellä päälle tuota glitteriä. Nimettömään ja peukkuun leimasin sydänkuvion laatasta m59 konadin valkoisella lakalla. Ja vielä kolme valkoista pistettä dotting toolilla jokaiseen kynteen tuomaan ''rajaa'' vähän näkyviin. :D



Tykkäsin näistä ja olisin viihtynyt näillä pidempäänkin kuin vain 2 päivää, mutta tuota Yes Loven kirkasta lakkaa tuli glitterien mukana niin paljon kynsien kärkiin, ettei se oikein meinannut pikakuivattajallakaan kuivua ja aina vähän väliä pilasin kärjen painaumilla. Lakka myös liukui kärjestä kohti kynsinauhoja (ei siis itsestään vaan käsien tehdessä jotain, mikä painaa kynttä), mutta sen sai työnnettyä takaisin. Aina välillä jouduinkin työntelemään lakkaa eteen päin, ettei paljas kynsi paistaisi kärjestä. Lopulta kyllästyin siihen ja vain revin lakat kynsiltä, tai ainakin ne jotka ilman väkivaltaa lähtivät irti. :)


Käytin seuraavia lakkoja ja välineitä.

Rimmel - Base & Top coat
Color Club - Fly With Me
Yes Love - 9
Art Club - Valkoinen (pisteet)
Konad - Valkoinen, Top coat, leimasin, pyyhin ja laatta m59
Cesars - Pikakuivattaja
Dotting tool
Sienen palanen töpöttelyyn


Ensimmäistä kertaa taisi onnistua leimaaminen noin hyvin! Ei ollut ongelmia sitten minkään kanssa. Kuvan kohdistaminen kynnelle onnistui varmasti paremmin kuin aikaisemmin. Yleensä olenkin käyttänyt koko kynnen kuvioita, koska olen surkea kohdistamaan pienempiä kuvia.
Kuva myös tarttui (huom. kokonaisena, mikä on erittäin harvinaista :D) hyvin leimasimeen ja kynteen.


Mitä tykkäsitte?
Aika jännä tuo tämän hetken sää. On tammikuu ja ulkona on nurmikko... Lämpökin on melkein koko ajan plussalla ja ulkona pärjää tuulitakilla, vaikka kohta pitäisi olla sydäntalvi. Lauantaiksi on kyllä ainakin tänne lupailtu pakkasia. Saapa nähdä tuleeko talvea ollenkaan. 
Toivottavasti kesästä ei silti tule kovin viileää..

Nyt pitäisi taas keksiä jotain uutta kynsille, muttei ajatus oikein kulje.

2 kommenttia:

  1. Onpas pirtsakan väriset, tuli ihan kesäinen olo :) enää ei ole yhtään lämmin, tai ainakin täällä paukkuu niin kovat pakkaset että ehdin jo unohtaa kuinka lämmintä hetki sitten oli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopivat kyllä kynnet ainakin tuon hetken säähän :D Nyt on pakkaset täälläkin ja vähän alle kahdenkymmenen miinusasteen. (:

      Poista

Kiitos kommentista! :)