maanantai 28. lokakuuta 2013

Day 2: Orange nails

Nyt onkin taas haasteen vuoro. Toisena päivänä piti tehdä kynnet oranssilla. Halusin taas kokeilla glittersandwichia eli glittervoileipää. :D Osasyy tähän koristeluvaihtoehtoon oli myös se, että halusin kynsilakanpoistoaineiden testaukselle kovan vastuksen... josta lisää myöhemmin.


Käytin pohjana Lumenen Natural code lakkaa Groovy. Se kuivui mattapintaiseksi ja peitti hyvin yhdellä kerroksella. Siihen päälle kerros Flormarin N004:ää ja glitterinä toimi tällä kerralla Technic - Carnival. Siinä onkin niin hyvin glitteriä, että yksi kerros riitti. :)


Halusin tästä myös mattaisen version. En kyllä tiedä miksi. Ylemmissä kuvissa ei ole päällyslakkaa ollenkaan. Sitten pläiskäsin sen flormarin päällyslakan tuohon ja tällainen siitä sitten tuli. :)


Onhan se noinkin ihan kiva, mutta jotenkin minuun iski tuo kiiltävä versio paremmin. Mielestäni tästä tuli vähän laimea, kun tuli mattainen. Tietysti jokaisella on oma makunsa. 
Nämä ei kyllä olleet ollenkaan mun lempparikynnet. Viihdyinkin näillä varmaan vain sen päivän tai kaksi, kun yleensä kynnet kestää hyvin sen kolme päivää, elleivät hirveästi ala lohkeilla. Usein edes silloin en jaksa poistaa niitä. :'D

Jos joku vielä haluaa nähdä käytetyt lakat, niin tässä ne ovat.


Lumene - Kynnenvahvistaja
Rimmel - Base & Top coat
Lumene Natural code - Groovy
Flormar - N004
Technic - Carnival
Flormar- Matifying Top-coat

Kuka tykkäsi kurpitsakynsistä? Näistä tulikin vähän mieleen Halloween. Josko sitä jaksaisi taas edes yhdet pelottavat (tai ei) kynnet tehdä. Ideoita?


Ja vielä viimeinen kuva kummankin käden kynsistä.
Tämä olikin aika kuvapainoitteinen postaus. Ehkä jaksan kirjoittaa taas ensi kerralla enemmän. Viime postauksessa taisi tulla hetkeksi kirjoituskiintiö täyteen. :)

Pirteää maanantaita kaikille :)
Koko päivän olin niin puhki ihanan niskakivun takia... Onneksi särkylääke auttoi, kun pääsin kotiin. :)
Oletteko ajatelleet tehdä Halloween -aiheisia kynsiä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)