lauantai 4. toukokuuta 2013

Vappua ja laiskuutta

Tarkoitus oli postata tämä jo keskiviikkona... Mutta jäi sitten tähän päivään.

En väkertänyt minkäänlaisia vappukynsiä vaan sen sijaan tein musiikki -aiheiset kynnet :)
Nimettömään tein nuottiavaimen ja muissa kynsissä on myös nuotteja. Pohjana oli yksi testaamaton eli Wild & Mild - Macic tulip. Muistuttaa ihan duochromea ja sävy on vaaleanpunainen, melkeinpä kultainen.




Illalla sain otettua jonkinmoisia kuvia  ulkona. Sävy on hieman enemmän vaaleanpunaisempi kuin kuvassa.


Tässä koristellut kynnet ja kuvan otin samana iltana. Halusin kuitenkin ottaa vielä auringonvalossakin kuvia, joten näette seuraavaksi torstai -aamun  kuvat.


Käytin koristelulakkoja noihin kaikkiin nuotteihin ja itse pallot tein dotting toolilla. Olen itseasiassa aikas tyytyväinen tuohon nuottiavaimeen, kun onnistui noin hyvin, enkä ottanut edes mallia mistää :) Tuo macic tulip oli ihan kelpo lakka. Tuttua Wild & Mild laatua. Levittyy sutkoht hyvin ja kuivuu melko nopsaan, sävykin on oikein ihana ja se korostuu paremmin auringossa.


Siinä olisi taas yksi testaamaton poissa laatikosta. Vielä on silti paljon jäljellä... En ole nyt muuten päivitellyt välilehtiä, joten älkää ihmetelkö. Nyt tekee muutenkin tiukkaa ajan kanssa ja viikonloppuna minulla on ratsastuskilpailut, eli niihinkin täytyy keskittyä. Toivottavasti ehdin kuitenkin aina välillä jonkun postauksen teille sujauttaa. Tänään oli siis jo kilpailujen kouluratsastus -osuus, joka meni vähän penkin alle. Toivotaan että huominen este -osuus sujuu paremmin (:


Näihin kynsiin muuten tuli käytettyä: Lumene - Kynnenvahvistajaa ja Korjaavaa aluslakkaa, Wild & Mild - Macic tulip ja saman merkin musta koristelulakka, Art Club- Valkoinen, Wild & Mild - Black cat ja Polar bear (nuottien pisteisiin), Konad - Top coat ja dotting tool.

Ainiin, ja vielä vapusta (:



Meillä tehtiin kaksi kertaa munkkeja ja kummatkin meni vähän pilalle, joten päädyttiin sitten paistamaan vohveleita. Simaa tuli tehtyä myös itse, ja maukasta oli (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)