perjantai 8. maaliskuuta 2013

Pingviinit

Kerrankin innostuin tekemään ne toivotut pingviini -kynnet :D Ja testaamattomista lähti samalla yksi lakkakin pois. Eli mallin näille kynsille sain täältä. Ja kommentista sain näihin siis idean (; kiitos vielä!

En sitten huomannutkaan (laiska kun olin, enkä jaksanut kelata postausta alas), että tästä olikin tehty tuto samaan syssyyn. Rupesin sitten omasta mielestäni vain väsäämään näitä kynsille, vaikka mallistakin jo näkee aika hyvin, että miten ne on toteutettu. Ajattelin samalla itse tehdä teille tuton, mutta tuolta linkistähän sen jo näettekin, niin ei minun tarvinnutkaan (:

                                                                      Tämmöiset sitten tein.



Alle Yes Loven sinistä lakkaa 2 kerrosta. Sitten mustaa mahdollisimman pyöreästi kärkeen (kuvasta näkee paremmin). Valkoista samalla lailla. Dotting toolilla vielä lumihiutaleet ja silmät ja ohuella siveltimellä nokka. Päällyslakka ja valmis! 

Olihan tämä aika pikkutarkkaa touhua, mutta oli vaivan arvoista.Ja loppujen lopuksi, ei se niin vaikeaa ollutkaa, vaikka ehkä saattaa näyttää siltä (;



Tässä näkyy peukkukin. Sain muuten taas pitkästä aikaa otettua kuvat luonnonvalossa. Aika söpöiltä noi pinkut kyllä näyttää. Nimettömässä ja pikkurillissä tuo musta lakka alkoi vähän paksuuntua ja niiden silmistä tuli ehkä inasen suttuisemmat kuin muista, mutta olen tyytyväinen näihin :)

                                                            Ja mitäkö tarvikkeita käytin?



-Aluslakkana oli tällä kertaa tämä uusi Lumenen Kynnentasoittaja ja hyvin toimi.
-Pohjalakkana ja ''taivaana'' toimi Yes Loven lakka 408. Kiva sininen lakka, jossa hopeaa shimmeriä.
-Pingviinin tein tuolla Wild & Mild - Black cat:lla. Myös silmät tulivat tällä.
-Pingviinin masu maalattiin saman merkin Polarbearilla. Lumihiutaleet tein kanssa tällä ja dotting toolilla.
-Ohutta sivellintä apuna käyttäen tein nokat jokaiseen kynteen Maybelline New York mini coloraman lakalla - Urban lemon. Tätä täytyi laittaa aika paljon, jotta erottuisi tarpeeksi mustan alta.
-Ja vielä Konadin Top coat suojaamaan lopputulosta.



                                                        Vielä yksi kuva sisävalaistuksessa.



Tänään juhlitaan kansainvälistä naistenpäivää. Meillä sitä juhlistettiin kakulla. Olikin ainoa kakku mikä kaupasta löytyi. Ihan hyvälle maistui tämä banaanitäytekakku :D Jaahas, huomenna olis taas ratsastus, mutta nyt hyvät viikonloput kaikille! Ja hyvää naistenpäivää! :D

4 kommenttia:

  1. Eikä! Ihan älyttömän söpöt:) Selailin muitakin tekemiäsi kynsiä ja panin ilolla merkille, että teet tosi siistiä ja huolellista jälkeä, kuvia on ilo katsoa. Jos jotain saisi toivoa, niin kuvat voisivat olla pikkuisen suurempia ettei niitä tarvisi välttämättä klikata isommiksi *laiska* :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon.Kiva saada palautetta :D Joo voisinkin vähän isontaa kuvia (:

      Poista

Kiitos kommentista! :)